Bestill boktrykk for høyverdig presentasjon

Du ønsker å forberede en presentasjon av firmaet eller produktporteføljen for partnere og kunder på en høyverdig måte? Da bestiller du boktrykk. Bøker med hardcover trykk er mer robuste og holder lenger enn hefter og magasiner. Dette er en stor fordel, fremfor alt hvis man skal slå opp i innholdet ofte, som produktpresentasjoner, guider eller håndbøker. På grunn av det stabile coveret ligger bøkene ikke bare godt i hånden, de virker også kostbare.

Hos oss i onlineprinters.no kan du velge forskjellige bokformater, blant annet vanlige papirformater. A5 egner seg til klassiske bøker med mye tekst som paperbacks og faglitteratur. Hvis du ønsker derimot bøker med mange illustrasjoner av for eksempel produkter, er A4 et bedre format. Dette egner seg ideelt til illustrerte bøker og presentasjoner med mange figurer, fotografier og bilder.

Cover og binding i boktrykk

Hardcoveret består av et omslag av kunsttrykkpapir med en papirvekt på 150 g/m² og en 2 mm tykk grå maskinpapp som forsterkning. På denne måten er coveret stabilt og du kan samtidig dra nytte av den fleksible designen. Du kan i tillegg forsyne omslaget med en foredling: Matt, blank eller Soft-Touch-cellofanfolie sørger for en viss eleganse. Henvisning: Hvis du velger papiret i boken med et ensfarget trykk, kan du likevel designe coveret i farger.

Når vi trykker bøker bruker vi en binding av høy kvalitet: PUR-limbindingen. Denne bindingstypen egner seg utmerket til kataloger og bøker fordi den er slitesterk og holdbar. Til forskjell fra den gunstigere hotMelt-limbinding kan limet i denne høyverdige bindingstypen ikke varmes opp igjen etter at det er avkjølet. PUR-limbindingen er temperaturbestandig.

Bestille bøker valg av den innvendige delen

Før du bestiller bøker bør du overveie i hvilken farge innholdet skal trykkes i. Hos oss kan du velge å bestille den innvendige delen i fire farger. Denne kan du designe fritt. På denne måten kommer bilder og figurer virkelig til sin rett. Hvis innholdet i dine bøker kun består av tekst, kan du velge ensfarget trykk. Innholdet i boken kan variere fra 48 til 328 sider. I tillegg kan du velge forskjellige papirtyper. Du kan velge mellom følgende papirtyper: Kunsttrykkpapir eller boktrykkpapir. Kunsttrykkpapiret overbeviser med en god bildegjengivelse og er tilgjengelig i forskjellige papirvekter. Boktrykkpapiret er det typiske boktrykkpapiret som har et større volum ved samme papirvekt i forhold til kunsttrykkpapiret. Det egner seg spesielt til trykking av tekst og tegninger i fullfarge.

Bestill bøker i store opplag eller ett enkelt eksemplar

Vi produserer bøker med hardcover i høyverdig digitaltrykk. Til forskjell fra offsettrykk behøver vi her ikke å belyse en trykkplate. Derfor kan du for boktrykk også bestille et enkelt eksemplar. Vi kan altså trykke bøker i små opplag og i store opplag på flere hundre bøker.