* pr. stk. inkl. mva. & forsendelse, ev. tillegg for foredlingskostnader

Bluser med trykk - som yrkesklær og reklamegaver

Klesplagg som er trykt med din logo lønner seg dobbelt: Med tekstiltrykket har du nemlig høyverdige arbeidsklær til dine medarbeidere og individuelle reklamegaver til kunder. En klassisk representant for disse firmaklærne er shirts som er meget godt egnet for bedriftsløp, eventer og byfester. På messen, i butikken eller ved offisielle anledninger er det viktig med førsteinntrykket. Skal klesdrakten ved slike anledninger være mer formell, intet problem, for vi trykker også på skjorter og bluser for deg. I restaurantbransjen for eksempel brukes ofte en kombinasjon av svart bukse og en diskré, elegant overdel.

Med din firmalogo på medarbeidernes yrkesklær styrker du ytterligere persepsjonen av din bedrift som merke. Og hvis du bruker de trykte klesplaggene i din firmadesign som reklameartikkel, blir herreskjorter og damebluse effektive reklamemedier.

Valgets kval - mange forskjellige bluser med trykk

Når du bestiller bluser med trykk hos oss, kan du velge fra et mangfoldig sortiment av damebluser med feminint snitt. Du kan bestille langermede bluser og modeller med korte ermer som for eksempel B&C-damebluser i Oxford-stil. I tillegg finnes det en Russell-bluse med 3/4-ermer, klassisk krage og fargemessig matchende knappestolpe. Også når det gjelder fargen har du flere muligheter: Mange av blusene for damer finnes i klassiske farger som svart eller hvit, men du kan også velge modeller i stilig grå eller kraftig bordeaux-tone. En spesiell bærekomfort tilbyr for øvrig dameblusene med stretchandel eller sidesøm, som Oxford-blusene fra merket Fruit of the Loom.

Bluser med trykk for å reklamere med det riktige motivet

Når du bestiller bluser med trykk, kan du velge et skriftbilde som trykk på den venstre siden i brysthøyde. Etter ønske kan du også få trykk på blusenes for- og bakside med forskjellige motiver. For å oppnå en god reklamevirkning, må selvfølgelig din firmalogo i firmadesign ikke mangle. Det er også populært å få trykt bedriftens slagord. Når du skal bestille bluser med trykk og du bestemmer der for et kjekt ordtak eller et morsomt motiv, blir du lagt ekstra merke til, fordi denne typen trykk ellers er vanligere på uformelle fritidsklær. Henvisning: Når du skal bestille bluser med trykk og er usikker når det gjelder størrelsene, anbefaler vi deg å ta en titt på tabellen med blusenes mål (du finner den i galleriet til det respektive produktet).