FOR Å BLI HUSKET OG Å VÆRE KREATIV: VÅRE NOTISBLOKKER

Til å skrive, tegne, male og ta vare på ideer blokker er allroundere i hverdagen. Om det gjelder skriveblokker, regneblokker, tegneblokker eller kelnerblokker: Blokker kan brukes til de forskjelligste ting. Hos oss kan du velge mellom forskjellige formater, papirtyper og bindingstyper. På denne måten kan vi trykke individuelle blokker for deg. Kundene våre liker forøvrig best limte blokker i A4 format, den nest beste er
A5 spiralblokker.

INNBINDINGS-OG PAPIRTYPER FOR BLOKKER

Vi kan trykke blokker med limbinding eller spiralblokker, og du kan velge mellom to papirtyper og fire flatevekter.
Blokker med limbinding kan vi trykke i sju formater, i liggende og stående, fem av disse også i kvadratisk utførelse. Fordelen med notisblokker med limbinding er at enkelte sider til enhver tid kan rives ut og arkiveres i omslagsmapper eller legges i ringpermer.
Våre spiralblokker kan vi trykke i fem utførelser. Spiralinnbindingen, som vi kan tilby i fargene sølv, svart og hvit, har den fordelen at alle notater holdes godt sammen. Ark må ikke rives av ekstra, arkiveres eller settes i en brevordner. Til dette kan sidene enkelt blas om og slås opp ved siden av hverandre.
Uavhengig av bindingstypen kan vi trykke notisbøker med offsetpapir eller hvitt resirkulert papir mellom 80 og 120 g/m². I din design kan du bestemme om du vil ha linjerte, rutete eller blanke ark.

FOR BELEGG OG NOTATER: GJENNOMSLAGSPAPIR OG HUSKELAPPER

Gjennomslagspapir er det ideelle medium når begge parter vil ha et belegg i hånden. Behold det som avtales i skriftlig form, underskriv fakturaer eller kvitter leveranser, betalinger eller tilsvarende, og få til slutt to eller tre eksemplarer på en gang. Originaldokumentet får du i hvitt, sidene med gjennomslag kan du bestille i gult eller rosa. Du kan i tillegg velge om kvitteringsblokken skal ha ingen, to eller fire hull.
Små notater kan du ta vare på med våre huskelapper. Den selvklebende seddelen i hvitt kan vi trykke med din individuelle design, du kan bestille blokken med softcover og vi kan til og med stanse den i fem forskjellige formater.