BILETTER TIL DITT ARRANGEMENT

Trykte billetter er en trofast ledsager på musikalske, kunstneriske og sportsarrangementer også i en tidsalder med smarttelefon, smartklokke e.l. Vi kan trykke billetter for konserter, festivaler, teater- eller operaoppførelser eller andre arrangementer. Favoritten blant våre kunder er billetter i formatet A7. For denne og andre billettformater finner du gratis billettmaler i nettbutikken. Med disse kan du opprette trykkdata på en enkel måte med riktige mål. Vårt tips: Du kan også legge ved billettene samtidig arrangementsprogrammet som flyers eller postkort.

TRYKKE SPESIELLE INNBYDELSER I SAMME STIL SOM BILETTER

La oss trykke billetter som innbydelser og overrask gjestene dine med en eksepsjonell idé. Til neste firmafest, neste gang firmaet har en åpen dag eller et annet spesiell arrangement vi kan trykke innbydelser som billetter, som vil gi en overraskelseseffekt. Kvadratiske innbydelser virker spesielt kostbare eller i andre uvanlige formater som 1/3 A4. Høyere papirvekt og foredlede overflater føles også meget høyverdig. Hvis du ønsker en bestemt tildeling av plasser kan vi også plassere en nummerering på billetten. En spesiell beskyttelse får invitasjonene dine hvis du lar oss trykke billetter som i tillegg er forsynt med ditt personlige motiv i svartlysfarge. Under ett UV-apparat kan du kontrollere om innbydelsene er originale eller ikke. For øvrig: Innbydelser som du ikke kan levere personlig blir godt tatt imot av dine gjester i en stilfullt, trykt konvolutt.

TRYKKE BILETTER PÅ SIKKERHETSPAPIR

Billetter som skal være spesielt sikre trykker vi for deg på sikkerhetspapir som ved avriving synliggjør bestemte sikkerhetsmerker: I materialet er det limt inn et rødt farget mellomlag. På denne måten er det vanskelig å forfalske billetten. Dette er ideelt for eksklusive arrangementer.