* pr. stk. inkl. mva. & forsendelse, ev. tillegg for foredlingskostnader

BESTILL BILLETTBÅND MED TRYKK TIL KONSERTER, MESSER OSV.

Det er alltid fornuftig å bruke billettbånd når du skal avholde et arrangement på et inngjerdet område eller i et lukket området innendørs, for raskere å kunne kontrollere personene som slipper inn. Du kan også bruke billettbånd ved gratis arrangementer hvis du vil utføre kontroller eller vite nøyaktig hvor mange gjester som er tilstede. Båndet, som festes rundt håndleddet, kan raskt fremvises. Forskjellige låseteknikker hindrer at det gis videre til andre personer. Hvis du bestiller billettbånd til et arrangementer som koster penger, bør du utlevere et kontrollarmbånd til alle besøkende ved inngangen og plassere det på gjestens håndledd med en gang. Dermed er du sikker på at kun gjester med billettbånd kommer inn. Vanligvis trykkes billettbånd til konserter, festivaler, messer og lignende arrangementer. På denne måten kommer du kunden i møte. Når billettbåndet er festet til håndleddet, kan det ikke mistes, noe som kan skje med en entrébillett som må vises frem ved en gjentatt inngangskontroll.

VANNFAST OG SLITESTERKT MATERIALE TIL BILLETTBÅND

Billettbånd av Tyvek® kan trykkes i fire farger og har et papirlignende utseende. De kan klippes som papir, men i motsetning til papir er de både vannfaste og slitesterke. Kontrollarmbådene er lette å ha på håndleddet og er beskyttet med en perforert limflate mot å kunne gis videre til andre. På denne måten kan trykte billettbåndene av Tyvek® ikke gis videre til andre uten synlige spor. Vi trykker billettbånd for deg med en fortløpende nummerering for å gi deg en bedre oversikt. Hvis du ønsker kontrollbånd i farger, kan vi også trykke billettbåndene av Tyvek® i én farge. Her har du fordelen at du ved bestilling kan velge neonfarger, gull, sølv, rød, blå eller andre farger. Vi anbefaler at du bestiller Tyvek®-billettbånd med trykk når du planlegger endags- eller gratiseventer.

VERDIFULLE STOFFBÅND MED STOR BÆREKOMFORT

Våre billettbånd av stoff er laget av polyestersateng. Dette materialet er også kjent fra nøkkelbånd. Låsen er en kunststoffring som kun kan skyves i én retning på grunn av mothaker. Dermed trenger man ingen tang for å låse stoffbåndet og det kan heller ikke åpnes ved å skyve ringen tilbake. På grunn av materialets kvalitet virker stoffbåndet mer høyverdig enn papirlignende og rimeligere bånd. De vevde billettbåndene av stoff holder lenge, er robust og føles silkemykt på huden. De noe dyrere billettbåndene av stoff har i praksis vist seg å svare til forventningene fremfor alt på elegante arrangementer eller arrangementer over flere dager.

LA OSS TRYKKE BILETTBÅND SOM REKLAMEMATERIELL SOM VEKKER MINNER

Du bør ikke undervurdere den følelsesmessige verdien av høyverdige billettbånd i stoff. Det er ikke for ingenting at lidenskapelige festivalbesøker bærer festivalbåndene lenge etter arrangementet og bærer det i hverdagen som armbånd. Også kreative messer eller eventer bruker i større grad billettbånd i stoff i stedet for billetter. Fordelene: Det vevde stoffet polyester-sateng er behagelig på huden, er vanntett og dermed holdbart og formidler en viss verdi på grunn av sin kvalitet. I tillegg kan du også anse båndene som et ekstra reklamemedium som er iøynefallende på gjestenes håndledd.